Likeuren Crème de Mocca - Koffielikeur 28%

In onze mokkalikeur streven we niets anders na dan de smaak van zuivere koffie. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend maar dat […]

Likeuren Crème de Vanille - 28% vanillelikeur

De Bourbon vanillestokjes (peulen) waarvan we onze vanillelikeur stoken, krijgen eerst een voorbehandeling. We zetten ze op trek in rum […]

Likeuren Curaçao d'Orange - 28%

Alles wat gedistilleerd wordt, komt als een kleurloze transparante esprit uit de ketel. Aanvankelijk was Curaçao daarom wit. Door de […]

Likeuren Curaçao Triple Sec - 36% Sinaasappel

Een pure sinaasappellikeur van 7 verschillende soorten citrusvruchten. Elke soort heeft zijn eigen smaakkarakteristieken. Door optimale accentuering is onze Triple Sec intens van […]

Likeuren Drie maal drie - 30%

3 x 3 = 9, ieder zingt zijn eigen lied, een oeroud gezegde om af te rekenen met een heleboel […]

Likeuren Eau de ma tante - 30%

Hollandse kersen en Belse krieken getrokken op brandewijn, één jaar oud treksel van verse perziken op eau de vie, het […]

Frambozenlikeur
Likeuren Frambozenlikeur 24%

Voor onze frambozenlikeur slaan we allereerst frambozen op in vaten, dras in bijpassende brandewijn. Pas na maanden trekken krijgt de brandewijn de […]

Gemberlikeurs
Likeuren Gemberlikeur - 28%

Bent u gek op gember? Dan vindt u onze gemberlikeur ongetwijfeld een genot. Houdt u niet van gember? Ook dan […]

Guldenwater
Likeuren Guldenwater - 28%

Guldenwater was de eerste, in Amsterdam gestookte likeur, die over de hele wereld werd nagemaakt. De naam verwijst naar kooplieden en […]

Half om Half, bitterzoete likeur
Likeuren Half om Half - 33%

Half om half. Een schitterende niet zoete en eigenlijk droge likeur. Rond 1880 ontstaan door de verkeerde uitvoering van een werkopdracht. De […]

Likeuren Hansje in de kelder - 30%

Schillen van Spaanse en Siciliaanse citroenen, esprit gestookt van de fijnste kersen, bourbonstokjes, cardamon, kaneel en Bulgaarse rozen. In bepaalde […]

Likeuren Hemel op Aarde - Kerstlikeur 24%

Het is werkelijk alsof er een engeltje over je tong piest. Deze uitzonderlijk fijne Jordaanse likeur wordt bereid uit brandewijn, […]

Likeuren Hempje licht op - 30%

Haïti- en Jacmelschillen, citerij gemaakt van droge en natte citroenschillen en enkele ‘bindsmaken’ vormen de bestanddelen van dit eeuwenoude recept. […]

Likeuren Hoe langer hoe liever

Hoogwaardige brandewijn, half om met most van onvergiste druivensap, gewarmd zoethout, koreander. Maar ook La Vaz kruid, Indische nagelen, kaneel […]

Honinglikeur
Likeuren Honinglikeur - 24%

Wereldwijd slaagden slechts weinig likeurstokers er in succesvol Honinglikeur te maken. Dat komt doordat honing is subtiel en snel uit balans. […]

Likeuren Juffertje in t groen

Een likeur die werd gedronken door ‘onschuldigen’. Vervaardigd uit schillen van diverse citrusvruchten, knoppen van Aalst, bloemen van steranijs en […]