Proeven

Proef onze specialiteiten in Proeflokaal A.van Wees   Hier kunt u volop genieten van al uw favorieten

U kunt al onze producten proeven in proeflokaal A.van Wees – de Admiraal te Amsterdam op de Herengracht. Onze medewerkers geven deskundige voorlichting en schenken u een glas dat is afgestemd op uw smaak en stemming. Zo kunt u zelf uw favorieten uit ons assortiment kiezen.

Bezoek de website van ons proeflokaal

Ideale lokatie voor een proeverij, feestje of receptie

Proeflokaal A.van Wees is een prima plek om rustig van een borrel te genieten. Daarnaast is ons proeflokaal zeer geschikt voor feesten en recepties voor maximaal 150 personen. Voor groepen vanaf 10 personen organiseren wij likeur- en jeneverproeverijen. Een origineel idee als u echt eens iets bijzonder wilt doen met u vrienden, familie of zakelijke relaties.

Oudhollandse ambiance

U ontmoet elkaar in een unieke nostalgische setting: u waant zich in de glorietijd van de VOC. De Admiraal is één van de mooiste, authentiek ingerichte proeflokalen in Amsterdam. Behalve heerlijke genevers en likeuren proeft u hier ook nog de sfeer van weleer.

(H)eerlijke dagverse gerechten, uitgelezen wijnen

Behalve de uitgebreide keuze aan Amsterdamse en Oudhollandse likeuren, genevers en bitters, kunt u bij ons ook genieten van een uitstekende maaltijd. Of het nu gaat om een zakenlunch, een romantisch etentje of een feestelijk buffet, wij vullen al uw culinaire wensen graag in. Onze kok zet eerlijke gerechten van dagverse producten op het menu. Vinologe van Wees stelt persoonlijk de wijnkaart samen. ’s Zomers serveren wij ook op ons terras aan de gracht.

Openingstijden

Op maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom tussen 16.30 en 24.00 en op zaterdag van 17.00 – 24.00 uur. Op zondag zijn we gesloten.

Reserveren

Online reserveren is niet mogelijk. Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch te reserveren: 020 – 625 43 34 (ma. t/m vr. van 10.00 – 23.00 uur)

proeven, proeflokaal, de admiraal, van wees