Rondleiding met bijzondere proeverij

1.03.2017

Bij ons in de Jordaan…

De eerstvolgende rondleiding in de distilleerderij met aansluitend een proeverij bij ons proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht is nog niet bekend. Aanvangstijd: 16.00 uur. Wilt u aan een bezichtiging en proeverij deelnemen? Meld u dan aan via contact@de-ooievaar.nl.

Kijk uw ogen uit in de distilleerderij op 30 juni a.s

Wilt u graag een kijkje achter de schermen nemen? De sfeer en de geur in de distilleerderij opsnuiven, de ketels van dichtbij bewonderen, een rondgang maken langs de fusten in de lagerkelder? Dat begrijpen wij volkomen, maar… het moet wel in ons schema passen. We zijn immers geen museum of toeristische attractie maar een druk draaiend bedrijf. Tijd om rondleidingen te geven is schaars; daarom organiseren we ze sporadisch en plannen we ze meestal kort van tevoren in.

Proef de heerlijkste genevers en likeuren

Als u in de distilleerderij ziet hoe al dat lekkers wordt gemaakt, wilt u het ongetwijfeld ook proeven. Dat kan aansluitend, tijdens een bijzondere proeverij in combinatie met spijzen, bij ons Proeflokaal A.van Wees aan de Herengracht. In een passende ambiance serveren we u diverse Hollandse likeuren en genevers, met Hollandse specialiteiten. Verrassende combinaties, die uw culinaire grenzen verleggen.

Trakteer uw personeel op een uniek bedrijfsuitje

Wilt u een rondleiding met proeverij reserveren als bedrijfsuitje? Dit kan voor een gezelschap van minimaal tien en maximaal twintig personen. Informeer naar de mogelijkheden via contact@de-ooievaar.nl. Tijdens weekenden en feestdagen is de distilleerderij gesloten.

Schrijf u in voor een rondleiding met proeverij

De combinatie rondleiding in de distilleerderij en proeverij in ons proeflokaal duurt in totaal tweeënhalf tot drie uur en kost € 32,50 per persoon. Deelnemen kan alleen op basis van inschrijving vooraf, via ons e-mailadres. U kunt zich met één of meer personen aanmelden, totdat het maximale aantal van twintig deelnemers is bereikt. Wilt u weten wanneer wij een volgende rondleiding organiseren? Als u dit aangeeft via contact@de-ooievaar.nl, houden we u per e-mail op de hoogte.