Rondleiding

Reserveer een rondleiding met bijzonder proeverij bij onze distilleerderij. 
Wilt u graag eens een kijkje nemen achter de schermen? De sfeer en de geur in de distilleerderij opsnuiven, de ketels van dichtbij bewonderen, een rondgang maken langs de fusten in de lagerkelder en het verhaal achter gedistilleerd horen? Dat kan!
Als u in de distilleerderij ziet hoe al dat lekkers wordt gemaakt, wilt u het ongetwijfeld ook proeven. Dat kan aansluitend, tijdens een bijzondere proeverij in combinatie met wat bijpassende hapjes. Verrassende combinaties, die uw culinaire grenzen verleggen.

Hoe werkt het?
Aangezien er volop bedrijvigheid is in en rondom de distilleerderij, is tijd om rondleidingen te geven schaars. Wij zijn geen museum of toeristische attractie, maar willen u toch de mogelijkheid bieden om te laten zien “where the magic happens”. Daarom organiseren wij de rondleidingen sporadisch en plannen we ze meestal kort van tevoren op een vrijdagmiddag om 15.00 uur in.
De combinatie rondleiding in de distilleerderij en proeverij duurt in totaal twee uur en kost € 40,50 per persoon inclusief proeverij met bijpassende hapjes. Deelnemen kan alleen op basis van inschrijving vooraf. U kunt zich met één of meer personen aanmelden, zodra wij een datum inplannen ontvangt iedere geïnteresseerde een uitnodiging. Heeft u interesse voor een rondleiding? Meld u dan aan via contact@de-ooievaar.nl. De eerstvolgende rondleiding vindt plaats op vrijdag 5 juli 2024 om 15.00 uur.

Trakteer uw personeel op een uniek bedrijfsuitje
U kunt ook uw personeel trakteren op een uniek bedrijfsuitje. Dit kan voor een gezelschap van minimaal twaalf en maximaal twintig personen. Informeer naar de mogelijkheden via contact@de-ooievaar.nl. Tijdens weekenden en feestdagen is de distilleerderij gesloten. Probeer minstens 3 tot 4 weken van tevoren te reserveren, die tijd hebben wij nodig om een rondleiding in te plannen. Afhankelijk van groepsgrootte beschikbare tijd en de gewenste dag, maken wij voor u een offerte.

Geef een rondleiding cadeau aan een liefhebber
Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Sinds kort bieden wij de mogelijkheid tot het bestellen van een rondleiding per persoon. Hoe werkt dat? U bestelt een of meerdere rondleidingen via onze webshop en geeft bij de bijzonderheden aan voor wie de rondleiding bestemd is. Zodra er een rondleiding wordt ingepland sturen wij hem of haar per email een uitnodiging voor de eerstvolgende rondleiding. Mocht deze datum niet schikken, dan schuift hij of zij op naar de volgende datum, enzovoort. Het cadeau is voor onbeperkte duur geldig.

Proef onze specialiteiten in Proeflokaal A. van Wees. U kunt er volop genieten van al uw favorieten.
Wilt u liever alleen proeven? U kunt alle producten proeven in proeflokaal A.van Wees te Amsterdam op de Herengracht. De barmannen en barvrouwen geven deskundige voorlichting en schenken u een glas dat is afgestemd op uw smaak en stemming. Zo kunt u van maandag tot en met zondag zelf uw favorieten uit ons assortiment kiezen.

Bezoek de website van ons proeflokaal

Ideale lokatie voor een proeverij, feestje of receptie

Proeflokaal A.van Wees is een prima plek om rustig van een borrel te genieten. Daarnaast is ons proeflokaal zeer geschikt voor feesten en recepties. Voor meer informatie over likeur- en jeneverproeverijen, verzoeken wij u rechtstreeks contact op te nemen met het proeflokaal. Een origineel idee als u echt eens iets bijzonder wilt doen met u vrienden, familie of zakelijke relaties.

Oudhollandse ambiance

U ontmoet elkaar in een unieke nostalgische setting: u waant zich in de glorietijd van de VOC. Proeflokaal A. van Wees is één van de mooiste, authentiek ingerichte proeflokalen in Amsterdam. Behalve heerlijke genevers en likeuren proeft u hier ook nog de sfeer van weleer.

(H)eerlijke dagverse gerechten

Behalve de uitgebreide keuze aan Amsterdamse en Oudhollandse likeuren, genevers en bitters, kunt u bij ons ook genieten van een simpele maaltijd. Onze kok zet eerlijke gerechten van dagverse producten op het menu.’s Zomers serveren wij ook op ons terras aan de gracht.

Openingstijden

Van maandag tot en met zondag bent u van harte welkom tussen 12.00 en 24.00 uur.

Reserveren

Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch te reserveren: 020 – 625 43 34 (ma. t/m vr. van 10.00 – 23.00 uur), of per email: jenever@proeflokaalvanwees.nl

proeven, proeflokaal, de admiraal, van wees