Rondleiding

Proef onze specialiteiten in Proeflokaal A.van Wees. Hier kunt u volop genieten van al uw favorieten.

U kunt alle producten proeven in proeflokaal A.van Wees te Amsterdam op de Herengracht. Onze medewerkers geven deskundige voorlichting en schenken u een glas dat is afgestemd op uw smaak en stemming. Zo kunt u van maandag tot en met zondag zelf uw favorieten uit ons assortiment kiezen.

Wilt u liever een kijkje in de distilleerderij en deelnemen aan een bijzondere proeverij? Meld u dan aan via contact@de-ooievaar.nl Een rondleiding in combinatie met proeverij is alleen mogelijk op een vrijdag en in overleg voor groepen tot maximaal 20 personen soms op andere werkdagen (weekend gesloten). De eerstvolgende rondleiding vindt plaats op vrijdag 12 april aanstaande om 15.00 uur. Toegang uitsluitend op basis van reservering vooraf. De kosten bedragen 38,50 euro p.p. Voor meer informatie klikt u hier

Bezoek de website van ons proeflokaal

Ideale lokatie voor een proeverij, feestje of receptie

Proeflokaal A.van Wees is een prima plek om rustig van een borrel te genieten. Daarnaast is ons proeflokaal zeer geschikt voor feesten en recepties voor maximaal 150 personen. Voor groepen vanaf 10 personen organiseren wij likeur- en jeneverproeverijen. Een origineel idee als u echt eens iets bijzonder wilt doen met u vrienden, familie of zakelijke relaties.

Oudhollandse ambiance

U ontmoet elkaar in een unieke nostalgische setting: u waant zich in de glorietijd van de VOC. De Admiraal is één van de mooiste, authentiek ingerichte proeflokalen in Amsterdam. Behalve heerlijke genevers en likeuren proeft u hier ook nog de sfeer van weleer.

(H)eerlijke dagverse gerechten

Behalve de uitgebreide keuze aan Amsterdamse en Oudhollandse likeuren, genevers en bitters, kunt u bij ons ook genieten van een simpele maaltijd. Onze kok zet eerlijke gerechten van dagverse producten op het menu.’s Zomers serveren wij ook op ons terras aan de gracht.

Openingstijden

Van maandag tot en met zondag bent u van harte welkom tussen 12.00 en 24.00 uur.

Reserveren

Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch te reserveren: 020 – 625 43 34 (ma. t/m vr. van 10.00 – 23.00 uur), of per email: jenever@proeflokaalvanwees.nl

proeven, proeflokaal, de admiraal, van wees