Likeuren Ananas - 24%, ananaslikeur

Ananaslikeur ondergaat verschillende bewerkingen. Allereerst ontdoen we de verse ananassen van hun schil en ‘hoofdtooi’. Vervolgens verwarmen we het vruchtvlees […]

Likeuren Apricot Brandy - 28%, abrikozenlikeur

Voor Apricot Brandy gebruiken we de fijnste abrikozen komen uit Australië, Californië en Zuid-Afrika. Dat zijn dan ook de types […]

Likeuren Crème de Kaneel - 28% Kaneellikeur

Crème de Kaneel is een uitgebalanceerde likeur van uitsluitend bijzondere kaneelsoorten uit Sri Lanka (Ceylon). Hiervoor laten we wijnbrandewijn, rum […]

Likeuren Crème de Menthe - 29%, Pepermuntlikeur

We bereiden onze Crème de Menthe met verse en gedroogde planten uit verschillende mediterrane landen. In de esprit die we […]

Likeuren Crème de Vanille - 28% vanillelikeur

De Bourbon vanillestokjes (peulen) waarvan we onze vanillelikeur stoken, krijgen eerst een voorbehandeling. We zetten ze op trek in rum […]

Likeuren Curaçao Triple Sec - 36% Sinaasappel

Een pure sinaasappellikeur van 7 verschillende soorten citrusvruchten. Elke soort heeft zijn eigen smaakkarakteristieken. Door optimale accentuering is onze Triple Sec intens van […]

Gemberlikeurs
Likeuren Gemberlikeur - 28%

Bent u gek op gember? Dan vindt u onze gemberlikeur ongetwijfeld een genot. Houdt u niet van gember? Ook dan […]

Likeuren Hemel op Aarde - Kerstlikeur 24%

Het is werkelijk alsof er een engeltje over je tong piest. Deze uitzonderlijk fijne Jordaanse likeur wordt bereid uit brandewijn, […]

Honinglikeur
Likeuren Honinglikeur - 24%

Wereldwijd slaagden slechts weinig likeurstokers er in succesvol Honinglikeur te maken. Dat komt doordat honing is subtiel en snel uit balans. […]

Likeuren Marasquin - 36%

Van oudsher een veel gebruikte likeur in keuken en bakkerij. De verwarring rond het product Marasquin is groot. Bijna niemand […]

Likeuren Persico - 28%, Perziklikeur

Een likeur, die volgens de overlevering al eeuwen bestaat, wordt bij ons aan de hand van oude receptuur, gemaakt indachtig […]

Randerine - 40%
Likeuren Randerine - 40%

Rond 1520-1530 waren de Amsterdamse monniken hun zuidelijke soortgenoten in kennis, ruim 300 jaar voor. In 1800  werd een likeur […]

Likeuren Vergeet mij niet - 30%

Melancholie bij de Schreierstoren: vrouwen en andere geliefden namen afscheid van de zeevarenden en als aandenken gaven zij een ‘geflest […]

Likeuren Walnoot - 28%, Walnootlikeur

Het stoken van noten is niet eenvoudig. Producten met nootaanduiding zijn dan ook meestal gemaakt met behulp van smaakstoffen. Bij […]