A. van Wees
  • Distilleerderij
    • Geschiedenis
    • Distilleerproces
    • Bottelarij
    • Lagerkelder
  • Producten
    • Assortiment
    • Over de Producten
    • Genever
    • Gin
    • Likeur
    • Esprit
  • Kopen
  • Rondleiding
  • Geneverschool
  • Recepten
  • Nieuws
  • Contact
    • Vacatures
zoeken
  • NL
  • EN
  • Alle recepten
Homepage

Kaneelijs

Ingrediƫnten:

250 gram suikersiroop (zie recept rozenparfait)
300 gram slagroom
8 eierdooiers
4 eetlepels kaneellikeur
wat kaneelpoeder.

 

Werkwijze:

Dooiers verwarmen en schuimig kloppen met de siroop. Af laten koelen. Voeg Kaneellikeur, de geslagen room en wat kaneelpoeder naar smaak toe.

soortgelijke recepten

van wees destilleerderij de ooievaar15.12.2020

Holtkamp & Van Wees Chipolatapudding

van wees destilleerderij de ooievaar22.04.2016

Speculaasijs

van wees destilleerderij de ooievaar22.04.2016

Sinaasappelijs

van wees destilleerderij de ooievaar22.04.2016

Rozenijs (parfait)

Wapen van Amsterdam

A.van Wees Distilleerderij de Ooievaar
Driehoekstraat 10
1015 GL Amsterdam

Plan uw route op Google Maps

Telefoonnummer en emailadres uitsluitend bedoeld voor informatie of vragen over onze producten

T: 020 - 626 77 52


Privacy Verklaring