Rondleiding met bijzondere proeverij

4.10.2018

Bij ons in de Jordaan…

De eerstvolgende rondleiding in de distilleerderij met aansluitend een proeverij staat gepland op vrijdag 21 juni 2019. Aanvangstijd: 15.00 uur. Heeft u interesse voor een rondleiding? Meld u dan aan via contact@de-ooievaar.nl voor de eerstvolgende rondleiding op 21 juni 2019.

Kijk uw ogen uit in de distilleerderij op vrijdag 21 juni 2019

Wilt u graag een kijkje achter de schermen nemen? De sfeer en de geur in de distilleerderij opsnuiven, de ketels van dichtbij bewonderen, een rondgang maken langs de fusten in de lagerkelder? Dat begrijpen wij volkomen, maar… het moet wel in ons schema passen. We zijn immers geen museum of toeristische attractie maar een druk draaiend bedrijf. Tijd om rondleidingen te geven is schaars; daarom organiseren we ze sporadisch, en plannen we ze meestal kort van tevoren op een vrijdag in.

Proef de heerlijkste genevers en likeuren

Als u in de distilleerderij ziet hoe al dat lekkers wordt gemaakt, wilt u het ongetwijfeld ook proeven. Dat kan aansluitend, tijdens een bijzondere proeverij in combinatie met wat bijpassende hapjes. Verrassende combinaties, die uw culinaire grenzen verleggen.

Trakteer uw personeel op een uniek bedrijfsuitje

Wilt u een rondleiding met proeverij reserveren als bedrijfsuitje? Dit kan voor een gezelschap van minimaal tien en maximaal twintig personen. Informeer naar de mogelijkheden via contact@de-ooievaar.nl. Tijdens weekenden en feestdagen is de distilleerderij gesloten.

Schrijf u in voor een rondleiding met proeverij

De combinatie rondleiding in de distilleerderij en proeverij duurt in totaal twee uur en kost € 38,50 per persoon inclusief proeverij met bijpassende hapjes. Deelnemen kan alleen op basis van inschrijving vooraf, via ons e-mailadres. U kunt zich met één of meer personen aanmelden, totdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Wilt u weten wanneer wij een volgende rondleiding organiseren? Als u dit aangeeft via contact@de-ooievaar.nl, houden we u per e-mail op de hoogte.

Tip: geef een rondleiding cadeau aan een liefhebber!
Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Sinds kort bieden wij de mogelijkheid tot het bestellen van een rondleiding per persoon. Hoe werkt dat? U bestelt een of meerdere rondleidingen via onze webwinkel en geeft bij de bijzonderheden aan voor wie de rondleiding bestemd is. Zodra er een rondleiding wordt ingepland sturen wij hem of haar per email een uitnodiging voor de eerstvolgende rondleiding. Mocht deze datum niet schikken, dan schuift hij of zij op naar de volgende datum, enzovoort. Het cadeau is voor onbeperkte duur geldig. De eerstvolgende rondleiding is 21 juni 2019.