Rondleiding met bijzondere proeverij

4.10.2018

Bij ons in de Jordaan…

De eerstvolgende rondleiding in de distilleerderij met aansluitend een proeverij staat gepland op vrijdag 12 oktober 2018. Aanvangstijd: 15.00 uur. Heeft u interesse voor een rondleiding? Meld u dan aan via [email protected] voor de eerstvolgende rondleiding. Voor 12 oktober zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Kijk uw ogen uit in de distilleerderij op 12 oktober a.s

Wilt u graag een kijkje achter de schermen nemen? De sfeer en de geur in de distilleerderij opsnuiven, de ketels van dichtbij bewonderen, een rondgang maken langs de fusten in de lagerkelder? Dat begrijpen wij volkomen, maar… het moet wel in ons schema passen. We zijn immers geen museum of toeristische attractie maar een druk draaiend bedrijf. Tijd om rondleidingen te geven is schaars; daarom organiseren we ze sporadisch, en plannen we ze meestal kort van tevoren op een vrijdag in.

Proef de heerlijkste genevers en likeuren

Als u in de distilleerderij ziet hoe al dat lekkers wordt gemaakt, wilt u het ongetwijfeld ook proeven. Dat kan aansluitend, tijdens een bijzondere proeverij in combinatie met wat bijpassende hapjes. Verrassende combinaties, die uw culinaire grenzen verleggen.

Trakteer uw personeel op een uniek bedrijfsuitje

Wilt u een rondleiding met proeverij reserveren als bedrijfsuitje? Dit kan voor een gezelschap van minimaal tien en maximaal twintig personen. Informeer naar de mogelijkheden via [email protected]. Tijdens weekenden en feestdagen is de distilleerderij gesloten.

Schrijf u in voor een rondleiding met proeverij

De combinatie rondleiding in de distilleerderij en proeverij duurt in totaal twee uur en kost € 35,00 per persoon. Deelnemen kan alleen op basis van inschrijving vooraf, via ons e-mailadres. U kunt zich met één of meer personen aanmelden, totdat het maximale aantal van twintig deelnemers is bereikt. Wilt u weten wanneer wij een volgende rondleiding organiseren? Als u dit aangeeft via [email protected], houden we u per e-mail op de hoogte.