Likeuren Aardbeien likeur - 24%

Voor onze aardbeienlikeur gebruiken we diverse typen aardbeien van de beste kwaliteit. Eerst ontkronen we ze stuk voor stuk met […]

Esprits Abrikozen esprit

Een product dat in de belangstelling van de consument staat, maar professioneel vrij weinig gebruikt wordt. Gepureerde abrikozen met noten […]

Overig Advocaat - 15% Eierlikeur

Onze advocaat wordt gemaakt van verse scharreleieren en eigengemaakte brandewijn. Dat proef je duidelijk. Het alcoholpercentage van 15% ligt wat […]

Esprits Amandel esprit - 60%

Het stoken van amandelen valt of staat met de kwaliteit van de amandelen. Voor onze amandel esprit gebruiken wij diverse […]

Esprits Amarins - 50%

Over smaak heersen verschillende opvattingen. De een zoekt naar aanvullende smaken, de ander zoekt naar contrasten. De contrasten liggen voornamelijk […]

Likeuren Amsterdam Elixer - 40%

Amsterdam Elixer is een zeer oude likeur, aanvankelijk gemaakt als middel om de spijsvertering te bevorderen. De kruiden in Amsterdam […]

Esprits Amsterdam Elixer esprit - 60%

Deze esprit wordt gestookt van kruiden en plantedelen. 5 tot 10 gram ter ondersteuning van honingsmaak of crèmeproducten is al […]

Overig Amsterdams Relatiegeschenk - vol Amsterdamse Delicatessen

In dit pakket bieden wij u de mogelijkheid om uw relaties te verwennen met een keur aan Amsterdamse delicatessen. Wij […]

Likeuren Ananas - 24%, ananaslikeur

Ananaslikeur ondergaat verschillende bewerkingen. Allereerst ontdoen we de verse ananassen van hun schil en ‘hoofdtooi’. Vervolgens verwarmen we het vruchtvlees […]

Esprits Ananas esprit - 60%

Ananas is in een aantal opzichten een lastig te verwerken product. Vooral de schil van verse ananas kan vol zitten […]

Overig Angostura bitter

Onze Angostura wordt bereid naar oude receptuur, stammende uit de VOC. Een kruidig bittertje, vroeger vaak toegevoegd aan genever, tegenwoordig […]

Esprits Anijs esprit - 60%

Anijs werd in veel producten gebruikt, maar is tegenwoordig in de vergetelheid geraakt. De geur van anijs oefent op veel […]

Likeuren Anisette - 28%, anijslikeur

De verse en gedroogde planten, zaden en bloesems die we in Anisette verwerken, komen uit verschillende Latijnse landen rond de […]

Esprits Appel esprit - 60%

Werken met vers fruit vereist kennis van de ontwikkeling van smaken. Met fruit worden de beste smaakresultaten bereikt indien gewerkt […]

Likeuren Apricot Brandy - 28%, abrikozenlikeur

Voor Apricot Brandy gebruiken we de fijnste abrikozen komen uit Australië, Californië en Zuid-Afrika. Dat zijn dan ook de types […]

Arac esprit - 60%
Esprits Arac esprit - 60%

In Indië stookten de Hollanders Arac uit de restanten van suikerriet en rijst. Ook tegenwoordig is de meeste Arac-productie in […]