Likeuren Apricot Brandy - 28%, abrikozenlikeur

Voor Apricot Brandy gebruiken we de fijnste abrikozen komen uit Australië, Californië en Zuid-Afrika. Dat zijn dan ook de types […]

Esprits Arac esprit - 60%

In Indië stookten de Hollanders Arac uit de restanten van suikerriet en rijst. Ook tegenwoordig is de meeste Arac-productie in […]

Overig Arac Java Baru

Arak, Arrack, of Arac is een bijzonder product. Het verschil met andere rums zit hem onder meer in het feit […]

Esprits Bali Rhum esprit - 60%

Een zeer fijne kwaliteit rum die uw gerechten een bijzonder geraffineerde smaak geven, zonder penetrant of onaangenaam te zijn. Slecht […]

Overig Bali Rum

Deze rum wordt onder meer gemaakt van Jamaica rhum naar onze eigen receptuur. Een fijne blend met bloemige, en fruitige […]

Esprits Banaan esprit - 60%

De enige esprit gemaakt van verse bananen. Uiteraard zult u zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet. De meeste banaan […]

Esprits Basilicum esprit - 60%

Basilicumesprit is een van onze laatste aanwinsten. De soms overheersende smaak en geur van basilicum, wordt prima in toom gehouden […]

Esprits Bergamot esprit - 60%

Bergamotvruchten groeien met name in het zuiden van Italië. Over de origine zijn de meningen verdeeld. Bergamot zou een kruising […]

Esprits Bessen patisserie - (ongefiltreerd) 25%

Getrokken en gestookt van zowel blauwe, zwarte als rode bessen. Allen betrokken bij een biologische fruitteler te Groningen. Puur fris, […]

Overig Bessenjenever - 20% Amsterdams Rood

Onze bessenjenever wordt getrokken en gestookt van bos-, rode en zwarte bessen. Het fruit knalt eruit. Heel licht gezoet, zodat […]

Likeuren Bittere lijdenstroost - 30%

‘Bitter in de mond maakt het hart gezond.’ Met deze woorden schonken meelevende huisgenoten een glaasje Bittere Lijdenstroost in voor […]

Likeuren Bitterkoekjes - 30%

Een likeur van fijne amandelen en een esprit van perzikpitten, getrokken van verse, heerlijk zoete perziken en een esprit van […]

Esprits Bitterkoekjes esprit - 60%

Een esprit gestookt van amandelen en andere nootsoorten. De stuivende geur en smaak, geeft pit aan marsepeinproducten, bitterkoekjes, ouderwetse brood- […]

Overig Boerenjongens - rozijnen - 15% of boerenmeisjes - abrikozen

Boerenjongens zijn rozijnen en Boerenmeisjes abrikozen op brandewijn. Wij weten niet beter, maar 50 jaar terug was men afhankelijk van […]

Overig Boerenmeisjes - 15% abrikozen op brandewijn

Boerenmeisjes zijn abrikozen op brandewijn. Wij weten niet beter, maar 50 jaar terug was men afhankelijk van ouderwetse conserveringstechnieken. Brandewijn […]

Overig Brandewijn

Brandewijn stoken is een vak dat bijna verloren is gegaan. Dat heeft te maken met zowel een gebrek aan interesse […]