A. van Wees proefpakketten

7.05.2020

Het werd eens tijd om na al die corona-stress eens goed onderuit te zitten en met uw dierbaren te genieten van de lekkerste lokale producten. Gelukkig bestaat de landelijke campagne #supportyourlocalsNL die dit mogelijk maakt. Van kazen tot groenten, alles kunt u lokaal en vers kopen. Zo ook de Amsterdamse likeuren en genevers van A. van Wees!

Om het nog even wat makkelijker te maken, hebben wij o.a. speciaal voor de “nieuwkomers”, “keuzestressers”, “fanatieke verzamelaars” of de “avontuurlijke proevers” een aantal proefpakketten samengesteld. Het is namelijk niet altijd makkelijk om uit ons ruime assortiment een keuze te maken. Al helemaal als u nog niet bekend bent met onze producten. Met deze pakketten kunt u ofwel thuis met uw eigen proeverij aan de slag of iemand anders blij maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een A. van Wees likeurpakket als origineel cadeau geven voor moederdag en het A. van Wees geneverpakket voor vaderdag! Bij elk pakket krijgt u instructies hoe u zelf een thuis-proeverij kunt houden.

De pakketten kunt u via onze webshop en via supportyourlocals bestellen vanuit heel Nederland. Woont u in de buurt? Dan is afhalen wellicht prettiger (en milieuvriendelijker).

Samen staan wij sterk! ♥

TEAM VAN WEES

A. VAN WEES proefpakketten