Heerlijk nazomers met fris-zoete Amsterdams Rood, knisperende Taainagel, geitenkaas en gaffelbitter

13.09.2020

Heerlijk nazomeren tijdens het nieuwe normaal in een nieuw klimaat?

Verwen uzelf met ons borrelpakket, bestaande uit twee zomerse genevers, gepekelde haring, Grutte Grise en twee geneverglazen.

Inhoud:

Amsterdam rood (0,70 l.) met Grutte Grise
Onze bessenjenever wordt getrokken en gestookt van bos-, rode en zwarte bessen. Het fruit knalt eruit. Licht gezoet, zodat de zuren van de bessen nog fijn naar voren komen. Een bessenjenever van vroeger, met de kwaliteit van toen. Heerlijk in combinatie met een aantal soorten geitenkaas, blauwschimmelkazen en nagelkaas. Wij hebben de Grutte Grise voor u uitgekozen: een zachte (biologische) geitenkaas van Doetie uit Jubbega, geaffineerd door Marike van Kef uit Amsterdam. Samen met de bessenjenever smelt ze op de tong. Grutte Grise is niet altijd voorradig, in dat geval sturen wij u een passend alternatief!

Taainagel (0,20 l.) met twee soorten Gaffelbitter
Deze kruidenjenever of “scheepsgenever” dankt zijn naam aan de onverschrokken zeeheld Cornelis Tromp. Het is bereid uit granendistillaten en heeft dankzij de fijne ingrediënten en elegante kruidige smaak. Een waar genot in combinatie met een stukje verse haring (zonder uitjes en zuur), of gepekelde haring, ook wel Gaffelbitter genoemd. In het pakket krijgt u Gaffelbitter in de smaken Dille en Sherry. Nauwelijks nog verkrijgbaar, bijna zeldzaam te noemen, en zó lekker.